Logo 16bc07612338125970fcc844dc3eb8d27316e552b41481f99586784f73ff2e11
Platforma ZADobroBIT! okuplja filantrope koji pomažu provedbu ideja za opće dobro.

Organizirana filantropija i partneri platforme ZADobroBIT!

Suvremena definicija organizirane filantropije podrazumijeva aktivne pojedince i skupine koji u organiziranim i poticajnim okolnostima na različite načine promoviraju i unaprjeđuju rad za opće dobro. Organizirana filantropija manifestira se kroz darivanje novca i drugih materijalnih dobara u dobrotvorne svrhe, ali i ulaganjem u zajednicu na promišljen i organiziran način kroz zaklade i druge vrste organizacija i institucija. Osim materijalnog pomaganja ili ulaganja, sve je više prisutan i koncept darivanja ili ulaganja osobnog vremena, znanja i vještina kroz različite oblike volonterskog angažmana.

Platforma ZaDobro.BIT! okuplja filantrope koji pomažu provedbu ideja za opće dobro. Naši partneri su filantropske organizacije, poduzetnici i aktivisti, a platforma je mjesto njihovog susreta.

Aktualno

Upravo se provode akcije koje podržavaju sljedeći partneri platforme ZADobroBIT!:

Pregled partnera po Abecedi

Svi partneri

Forum ZADobroBIT!

Kroz Forum ZADobroBIT! okupljamo zaklade te zajednički radimo na razvoju organizirane filantropije u Hrvatskoj. Kroz Forum ZADobroBIT! okupljamo zaklade te zajednički radimo na razvoju organizirane filantropije u Hrvatskoj.

Članice Foruma ZADobroBIT!

Više o Forumu ZADobroBIT!

Transnational Giving Europe

Kao članica mreže Transnational Giving Europe otvorili smo mogućnost primanja međunarodnih donacija. Kao članica mreže Transnational Giving Europe otvorili smo mogućnost primanja međunarodnih donacija. Kao članica mreže Transnational Giving Europe otvorili smo mogućnost primanja međunarodnih donacija.

Više o Transnational Giving Europe

Web Stranica TGE mreže