Logo 16bc07612338125970fcc844dc3eb8d27316e552b41481f99586784f73ff2e11
Klub okuplja sve zainteresirane Osječane i Osječanke, ali i prijatelje Osijeka koji žele doprinijeti povećanju kvalitete života u našem gradu.

Budućnost filantropije u Osijeku

Large klubfilantropa

Kako bi oživjeli i nastavili tradiciju lokalne filantropije, darivanja u općekorisne svrhe, Zaklada Slagalica iz Osijeka pokrenula je Klub filantropa. Cilj je Kluba okupiti sve zainteresirane Osječane i Osječanke, ali i prijatelje Osijeka koji žele doprinijeti povećanju kvalitete života u svome gradu.

2010. godine Zaklada Slagalica je utemeljila prvi fond za dodjelu financijskih podrški inovativnim projektima na području Osijeka, a želja je utemeljitelja da se sredstva za taj fond i dalje prikupljaju u Osijeku kako bi se i u praksi pokazalo kolika je snaga lokalne zajednice.

Uključivanjem u Klub filantropa podržava se pozitivan i održiv model razvoja zajednice, sudjelovanje građana i građanki u stvaranju Osijeka kakvog sami žele.

www.zaklada-slagalica.hr/hr/filantropija/klub-filantropa/

Imaš ideju?

Ako želiš pokrenuti inicijativu, akciju, projekt za dobrobit lokalne zajednice ili pojedinaca u lokalnoj zajednici, ovo je mjesto na kojem ga možeš predstaviti i pronaći podršku. Platforma ZADobroBIT! okuplja filantrope koji pomažu provedbu ideja za opće dobro. Otvori korisnički račun

Što nudimo?

Kroz Forum ZADobroBIT! okupljamo zaklade te zajednički radimo na razvoju organizirane filantropije u Hrvatskoj.

Kao članica mreže Transnational Giving Europe otvorili smo mogućnost primanja međunarodnih donacija.

Poduzetnička filantropija

Nudimo pomoć pri povezivanju s poduzetnicima voljim investirati u društveno korisne projekte.

Više o poduzetničkoj filantropiji